Kina

Kina

Kina - Ningbo

Vi skriver her om vores oplevelser i Kina.

Hvor er vi?

Hvad er klokken?

Se billeder her

28.08.2008

Vores oplevelserPosted by Sidse Thu, August 28, 2008 17:04:06

3.dag i Kina

I dag nåede vi morgenmaden, men efter udbuddet at dømme, så burde vi måske have været der lidt tidligere. Der blev serveret nogenlunde almindelig europæisk morgenmad, med brød, ost, morgenmadsprodukter og yoghurt, men derudover var der en masse forskellige kinesiske retter, Johnny prøvede lidt nudler, men det var ikke rigtig nogen succes.

Dagen i dag blev også brugt på sightseeing i Ningbo by, og som i kan se i fotoalbummet, har vi besøgt et par seværdigheder.

At være europæisk turist i Ningbo, er åbenbart ikke normalt, der bliver stirret og fniset, og tiggerne regner med, at vi har masser af penge, tror vi. Det undrer os, da vi bestemt ikke ligner nogen der har penge, hvorimod en del kinesere, ser ud til at have redet med på den økonomiske optur.

Vi har gået rigtig meget igen i dag. Vores fødder er derfor godt ømme.

I morgen skal vi tur med Egon og en kinesisk pige som hedder Lucy. Hun skal guide os lidt rundt hernede, og vil hjælpe os med at få noget rigtigt kinesisk mad i morgen aften. Vi har ikke været så meget for, at prøve det kinesiske køkken på egen hånd, da der de fleste steder, ikke er nogen engelsk oversættelse af retterne, og da vi har erfaret, at kineserne ikke er så gode til engelsk, har vi opgivet lidt at forsøge dette. Vi endte derfor i dag med at spise frokost på KFC (Kentucky Fried Chicken) og aftensmad på den irske pub.

Den irske pub har været et sikkert valg, her kan man få pizza, sandwich og burgere, noget der ligner café mad derhjemme. Vi fik i dag, et helt flute med skinke, bacon og salami/salat for 35 RMP, og det smagte fantastisk.

Vi skriver igen i morgen om vores kinesiske rundvisning.

Vi håber i alle har det godt derhjemme og at i kan nyde en velfortjent weekend i morgen.

Kh/Johnny & Sidse

  • Comments(0)//kinablog.dmig.dk/#post3