Kina

Kina

Kina - Ningbo

Vi skriver her om vores oplevelser i Kina.

Hvor er vi?

Hvad er klokken?

Se billeder her

31.08.2008

Vores oplevelserPosted by Sidse Sun, August 31, 2008 17:25:21

6.dag i Kina

Dagen i dag skulle have været en slappe af på hotellet dag. Det regnede rigtig meget, og vi følte ikke rigtig, vi havde energi, til at tage på en længere tur.

Men da Johnny ringede til Egon ved totiden, for at høre om han ville med ud og spise aftensmad, foreslog han, at vi kunne tage med i ”Seaworld” sammen med ham og Lucy.

Det tænkte vi kunne være en god måde, at bruge en regnvejrseftermiddag på, så det sagde vi ja til.

”Seaworld” er lidt som Kattegatcentret. Et stort akvarium med en masse flotte fisk, som i kan se i fotoalbummet. Vi fodrede også store skildpadder og så havfrueopvisning med rokker og små hajer.

Efter besøget i ”Seaworld” tog vi til en kinesisk restaurant for at spise aftensmad. Egon og Lucy valgte nogle forskellige retter, som vi fik serveret i vores eget værelse. Her var igen, forskellige specielle kinesiske retter, som blev serveret på et glas fad, som kan dreje rundt. Man spiser lidt af det hele alle sammen, og alle stikker deres pinde ned i fadene og spiser derfra.

Maden var igen en del fremmed, fra den vi kender derhjemme, men vi bestilte lidt ris til, så vi gik mætte derfra.

Fra den kinesiske restaurant tog vi en tur til ”The Bond”, et område med en masse restauranter og barer. Vi drak en enkelt 0,50 l Tiger Beer, inden turen gik tilbage til hotellet.

I dag skal vi prøve at komme lidt tidligere i seng end de andre dage. Vi skal på tur i bjergene i morgen, som starter kl.8:30.

Så vi siger godnat fra Kina.

Kh/Johnny og Sidse

  • Comments(0)//kinablog.dmig.dk/#post6